jjustsc

nej nu ska jag plugga lite och sen sova, puss godnatt !

chanel

har velat ha såna här chanel örhängen , någon som vet var man kan hitta dom :)

image47

mmh

                                                                      sommar sommar sommar
                                                         image46


jjustsc

nej nu ska jag duscha :), fixa ansikts mask och lite sånt skönt ! puss

underkläder

har hittat lite underkläder från nelly.se som jag skulle vilja ha :) dom här kommer kanske köpas in iallfall

image43dom är så fina :)

image44eller den här färgen 


den här ska beställas snart !

image45en självhäftande bh , smart

skola,<

image42tjoo
PETTERSBERG. Klockan 4.30 på fredagsmorgonen gick larmet på S:t Ilianskolan. Polispatrull ryckte ut till platsen, och såg att fönster hade krossats till skolan. Inne i lokalen hade en eller flera tjuvar huserat runt. De hade bland annat försökt stjäla en dator, utan att lyckas. Det är oklart om något stulits.

haha vår skola kommer bli känd .

________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

jjustsc

image41


fläta

image40
hur bra är ni på att göra flätor på er själva. för mig kan det se ut sådär fast där ser den konstig ut tycker det är så sött med en fläta vid luggen :)

jjustsc

hej sötnosar :) hur är det med er ? med mig själv är det sådär , har blivit sjuk usch hatar det precis när vi ska öva inför vår dans som är klar . Men men så kan det också gå skulle ha tagit lite nya bilder men det hände något med kameran . ska snart dra mig för att fixa lite frukost får se vad det blir , senare blir det plugg har prov i svenska så det måste göras .

har kort dag imorgon så ska ner på stan lite och efter det dans ska hämta ut id kort och amela ska fixa sitt. Och kanske hitta någon hud kräm vet ni någon bra ?
någon undrade var mina skor kommer ifrån , båda de silver och de blåa är från bella ? image39

jjustsc

rikigt konstig dag.  gick till skolan idag var där allt flöt på tills det skulle vara lunch efter lunchen märkte jag att jag tappat bort min mobil , och det hade jag gick till skåpet men där låg den inte ! men hade inte spelat så stor roll skulle ändå få en ny och jag har redan en på önskelistan :) , jätte söt tycker jag men tack emad för att du hittade min mobil !

ja så kan det också gå.är så irriterad av att jag knappt har några bilder när den här datorn kraschade så försvann alla bilder /låtar . Och det känns jobbigt det med bilder hade massa bilder som betydde mycke och en massa gamla minnen som man kunde kolla på men men . tack för ett riktigt bra väder !

ska 
snart dra mig härifrån för att åka iväg till IKEA med mamma och köpa in ett bord och en soffa till mitt rum . Tänker slänga min säng kommer bilder sen på allt det där så soffan kommer vara hemma på måndag tror jag så det ska bli en liten förändring image38

Mums

image37nu kom mamma hem med äppel paj , med vaniljsås mums !
haha och alla som känner mig vet att jag älskar sötsaker kan inte leva utan dom !


lyssnar på lite Daddy yankee låtar , skönaste älskar såna låtar . Gör mig på dans humör !
lägger in en låt som jag lyssnar på nu . och den är SKÖN men gammal riktig sommarkänsla där

jjustsc

image36



åh blir så sugen på latte nu , men riktigt mysigt med en när det är vinter.

jjustsc.blogg.se

oj, nu stiger bara besöks rekordet :) wiie vad kul ! och riktigt roligt med nya läsare några förslag på vad jag ska skriva om ?image35

jjustsc

TJOO . - hur är det med er :)? med mig själv är det riktigt bra så himla fint väder och det höjjer humöret. första gången det vart såhär varmt det här året tror jag , aja haha ska inte snacka om väder vaknade upp runt 8 låg kvar i sängen gick sen upp runt tio drog jag mig till bussen hade tandläkare ! och vilken tur jag hade kom dit och bussen kom efter 2 minuter bra det ! , men tanken sjönk när jag tänkte på mitt matte prov som väntade efter tandläkaren . Så jag var hos dom vi skulle träffas igen och prata om tandställning . För en tand bara men fina tänder får man :)

kom tillbaka till skolan precis vid lunch gick och åt sen var det matte provet , gjorde det första gången att jag inte var så nervös inför det menmen --


_________________________________________________________________________________________


                                                                       Fick en chock igår utav en person
men kul var det tänkte aldrig tanken om det och en annan som och hörde av sig och det är de personer jag haft kontakt med innan men sen tog det slut bara . Så där ser ni det behöver inte vara helt slut med allting ;)

                                                                   image34

jjustsc

image31

hello sötnosar .
_____________

den här veckan ska de här sakerna göras -

Göra SO läxa tills tisdag
svenska frågor prov nästa torsdag
plugga i matten prov torsdag ( imorgon)
hämta ut Id -kort
sola

sådär ska min vecka se ut nästa vecka väntar mer , prov inlämningar och sånt där börjar nu igen .
nu skippar vi skol pratet

_________________________________________________________________________________________




                                                                                 image32

ja precis det vill jag ha en piercing . tycker det är så fint och i naveln mmh ! det vill jag verkligen ha någon som har en ?


jjustsc

yes yes !, äntligen fint väder skönt det ! hoppas det inte börjar snöa igen haha måste snart plugga i matten har prov imorn ! hm så ja får väl plugga på lite då får väl se hur det går . Var iskolan idag känns som en lång dag hade hemspråket där efter slutade runt halv 4 något sånt gick sen hem helt slut och så har det rullat på gud vad snabbt tiden går nu klockan är snart 8 måste snart duscha . hinner knappt med tiden .

Imorgon blir det tandläkaren har tid 10.30 så ska ner på stan och sen tillbaks till skolan där efter . Ska se om jag hinner med att köpa in lite grejjer innan . Och matte provet väntar när man är tillbaka mindre kul det

jjustsc

usch ,jag är riktigt trött

horoskop

image29
___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

                                                                                   jag älskar horoskop
brukar alltid kolla sånt ...

Stenbocken


Den här veckan ser ut att kunna bli riktigt bra förutsatt att du tar tag i ett problem som du länge skjutit framför dig. Din ekonomi ser ut att både kortsiktigt och långsiktigt kunna förbättras avsevärt om du lägger ned lite tid på att gå igenom de avtal och förbindelser du har. Du blir antagligen positivt överraskad över vad du kan spara.



Vattumannen


Kärlek är inget du översvämmas av under veckan. Om du är i ett förhållande kan du känna av en svacka, och har mindre intresse för din partner än annars. Du som letar efter ett nytt förhållande har heller inte mycket att hämta den här veckan. Kanske stöter du på en och annan som du hade varit intresserad av i vanliga fall, men det är något som du inte kan sätta fingret på som inte får dig att tända till.


Fiskarna


Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.


Väduren

Du kan den här veckan gå och grunna lite på om det köpet gjorde för ett tag sedan verkligen var helt rätt. Antagligen kommer de här tankarna inte att gå över förrän du får chansen att utnyttja det du köpte till sitt avsedda ändamål. Annars blir det inte en särskilt händelserik vecka, du är lite för upptagen för att hinna planera in något roligt.

Oxen


Något som du har förlorat och söker efter denna vecka verkar tyvärr förbli förlorat och det irriterar dig ordentligt för du var nästan säker på var du hade lagt den. Det ser inte ut att vara något värdefullt men du behöver den och kan därför tvingas köpa en ny. En person som du träffar i slutet av veckan gör ett gott intryck på dig. Där kan det finnas möjlighet till en flirt.

Tvillingarna


Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.



Kräftan

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit.

Lejonet

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.



Jungfrun


Du känner dig optimistisk den här veckan och de projekt och åtaganden som du har går framåt i en stadig takt. Ta tillfället i akt och ansträng dig lite extra nu, så kan du kosta på dig lite vila när humöret och din arbetsvilja inte är lika stor. Under veckan kan du tvingas ta tag i något som du helst hade skjutit på framtiden, men du tycker ändå det är ok att det händer nu när du har nog med energi för att hantera det.


Vågen

En pinsam situation under veckan blir bara värre om du försöker att förklara dig. Det är bara att bita ihop och försöka se framåt och inte ta åt sig av dina vänners och andras kommentarer. Slutet av veckan lämpar sig bra för att ta tag i en uppgift som du har skjutit på framtiden. Detta kan betyda att du måste avstå från något roligt, men det är det värt.

Skorpionen

Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken


Skytten

Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan ? något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen.


jjustsc

  •                         tjoo hej ! hur är det med er ? ....

    med mig själv så är det bra lite trött bara ska snart duscha och sova en stund tror inte jag fått min sömn haha.
    hm , började dagen med att vakna runt halv 7 gick sen upp valde lite bland kläderna fixade till håret i en toffs och fortfarande osminkad har vart det ett tag nu . Och skönt är det när ansiktet inte har några krämer på sig har struntat i frukosten några gånger nu men läste i en tidning igår hur viktigt det är att äta sin frukost och det påverkar ju humöret rätt mycket.


  • image28ät den varje morgon , och ditt humör kommer vara i topp .

  • din koncentrationsförmåga blir bättre om du äter .
  • du blir mindre sugen på att småäta under dagen.
  • blodsockernivåernastabiliseras (vilket gör att diabetes risken minskar)
  • risken för övervikt minskar.

jjustsc

image27nu blir det skola :) kommer mera inlägg idag

jjustsc

nu satt jag och tänkte på min framtid , jag brukar få den tanken om vad jag själv vill bli eller hur jag ska uppnå mina mål jag har alltid velat bli läkare och jag tänker klara det jag tänker bli läkare . Jag har mina egna mål och det är det alla ska ha som vill lyckas för det är det bästa som finns att lägga upp egna mål över sig själv och en bra planering , jag testade och jag har lyckats så det går bara man själv vill  det kan vara tidigt för mig att börja bry mig om skolan så mycke men man måste ha en grund för att fixa allt .  Jag är jätte glad över att jag fixat allting jag har ett ämne att göra klart och jag vet att jag kommer klara det för jag vet exakt hur jag gör .

Så borde ni andra också göra som vill göra något bra ifrån er , tro mig att ha dåliga vänner som inte lägger ner tid åt skola det kommer påverka dig och dina betyg . Hitta alltid bra vänner som bryr sig om skolan som vet sin grejj man kommer långt då jag har vart med om både dom dåliga och dom bra och jag är glad att jag valde den rätta vägen för om jag inte hade gjort det så vet jag inte var jag skulle vart just nu . Istället så har jag det bra jag bryr mig om skolan . För mig så kommer skolan först av allt utan skolan vad är man inget så den spelar en stor roll , det här vill jag bara skriva för att säga till andra att det är bra att ha sina mål och tankar om allting. För alla kommer fixa det ! det har inget med hur fort man tänker hur bra man är alla kan klara det det handlar om vilja .image26

jjustsc

ojoj , nu stiger bara mina besök ;) kanske kommer upp till samma rekord som förut . alltid kul iallfall kom nyss hem från dansen svettigt pass ;) haha nejdå men det var kul och snart är dansen slut eller stegen då sen blir det repetera och prova kläder så är det klart ! och kan ju säga att veckorna gått riktigt snabbt snart  är skolan och slut och ett sommarlov väntar mmh. Snart ska jag kolla på någon film med familjen ,

lägger in en video med den här snyggingen ! - njut

sommar

hoppas det blir en varm sommar vilken av dom här klänningarna skulle vi vilja ha i sommar ;)

image23image24

jjustsc

bloggen krånglar riktigt mycke !

jjust sc

jag gillar bloggen , där jag kan skriva av mig men en sak stör mig och det är att varje gång man skrver något långt inlägg så hänger sig datan och allt går bort . Och det gör mig irriterad helt sjukt men snart måste jag också komma igång med min blogg design så den blir fin finns väl någon som kan sånt bättre än jag :) ska snart ner till stan och sen på träning ska bli kul vi är snart klara med dansen så det är riktigt bra det !
 får också se om jag kan gå ner en till dag och sola var så längesen och jag har sagt det riktigt länge att jag behöver sola men aldrig gjort det så det har gått någon månad sen jag gjorde det sist .

äntligen har mitt humör börjat bli normalt , så nu är det inte som förra veckan då inget orkades

image20

jjust sc

ett tag sen nu :)har väl hänt en massa haha  ! har fått en ny låt som jag bara älskar lil wayne - lollipop så skön låt denkommer säkert upp på dansen imorgon brukar alltid komma upp några låtar som brukar höras såhär. Fick mina omdömmen den här veckan och ja allting gick riktigt bra förutom matten då men den fixas :)
imorgon blir det dans och innan det  stan en stund längesen jag gick känns det som . får vänta tills mitt bankkonto går att använde :) så blir det lite mera kläder måste snart rensa de andra .

den här veckan kommer gå åt att plugga till matte prov nu på torsdag . men det är bara att bita ihop kan inte alltid vara så som man själv vill det , är snart klar med min bok som jag läser '' MVG i allt'' den boken är en av de bästa jag läst man får så mycke hjälp hur man ska klara sig i skolan osv. Göra upp mål åt sig själv tycker att man borde läsa den :) för den hjälper mycket. Det känns skönt att skolan går bra gör den det så är det lugnt för mig och det är bra det ! lägger in en video nu på den här sötnosen

jjust sc

ett tag sen nu :)har väl hänt en massa haha  ! har fått en ny låt som jag bara älskar lil wayne - lollipop så skön låt denkommer säkert upp på dansen imorgon brukar alltid komma upp några låtar som brukar höras såhär. Fick mina omdömmen den här veckan och ja allting gick riktigt bra förutom matten då men den fixas :)
imorgon blir det dans och innan det  stan en stund längesen jag gick känns det som . får vänta tills mitt bankkonto går att använde :) så blir det lite mera kläder måste snart rensa de andra .

den här veckan kommer gå åt att plugga till matte prov nu på torsdag . men det är bara att bita ihop kan inte alltid vara så som man själv vill det , är snart klar med min bok som jag läser '' MVG i allt'' den boken är en av de bästa jag läst man får så mycke hjälp hur man ska klara sig i skolan osv. Göra upp mål åt sig själv tycker att man borde läsa den :) för den hjälper mycket. Det känns skönt att skolan går bra gör den det så är det lugnt för mig och det är bra det ! lägger in en video nu på den här sötnosen

jjust sc

ett tag sen nu :)har väl hänt en massa haha  ! har fått en ny låt som jag bara älskar lil wayne - lollipop så skön låt denkommer säkert upp på dansen imorgon brukar alltid komma upp några låtar som brukar höras såhär. Fick mina omdömmen den här veckan och ja allting gick riktigt bra förutom matten då men den fixas :)
imorgon blir det dans och innan det  stan en stund längesen jag gick känns det som . får vänta tills mitt bankkonto går att använde :) så blir det lite mera kläder måste snart rensa de andra .

den här veckan kommer gå åt att plugga till matte prov nu på torsdag . men det är bara att bita ihop kan inte alltid vara så som man själv vill det , är snart klar med min bok som jag läser '' MVG i allt'' den boken är en av de bästa jag läst man får så mycke hjälp hur man ska klara sig i skolan osv. Göra upp mål åt sig själv tycker att man borde läsa den :) för den hjälper mycket. Det känns skönt att skolan går bra gör den det så är det lugnt för mig och det är bra det ! lägger in en video nu på den här sötnosen

sommar 07 och skolan

sommaren 2007 blev inte den bästa sommarren . det började med att vi fick lov allt kändes skönt det skulle bli en bra sommar som alla säger men ingen vet ju hur ens dagar kommer se ut . De första veckorna var hur bra som helst jag träffade en kille någon gång i maj vi höll på fram till sommaren då vi blev tillsammans , jag trodde det skulle vara en bra sak men det var motsattsen helt enkelt vi sågs men i samma stund förstörde det min vänskap med en vill inte ta upp några namn på dom personerna . Men vi fortsatt att ses både jag och killen och kompisen , jag och kompisen var helt besatta av varandra sågs varje dag . Och ändå betydde det något  att vi inte skulle få ses så som vi gjord e förut . Jag vill knappt minnas den här sommaren jag mår illa av att tänka på den och när tanken kommer vill jag bara bort från den .

hela min skolgång gick dåligt det året , jag tänkte hela tiden på hur jag skulle göra för att nå till vissa mål skolan var det viktigaste för mig om den inte gick så kändes inget kul det året efter sommarlovet bytte jag till en ny skola , jag bytte dit det gick väl olika ibland bra ibland dåligt men resultaten på proven var  inte något positivt och jag kände en press av att jag måste klara av det . någon gång i mitten av terminen så fick jag den tanken jag blev ovän med min bästa vän men bytte vänner då också och när man har vänner som når olika mål så vill man inte vara sämst själv så jag satt hela hela tiden och pluggade läste massa sånt för att ta mig upp .

jag ville visa alla att jag också kan . och nu kanske många månader bakåt så  har jag klarat det och jag är stolt över mig själv för allt dethär har jag gjort för min egna skull och haft massa olika vänner som hjälpt och funnits där . Men poängen är att jag fixade det nu är jag bra i allting förutom min matte så då finns det hopp till att den med ska fixas . så för alla som har det svårt i skolan ge aldrig upp gör allt som kan få dig in på rätt spår . jag gick mot fel men allt blev bra och det fixade sig . så ha alltid hopp om er självaimage16

jjustsc

just nu skulle jag vart i Skultuna , men blev inte så aja ska inte deppa över det :) vaknade precis sov i 2 timmar ungefär var helt slut i hela kroppen och en mensvärk med.men det var skönt att få sova ut

idag kändes det som en lång dag vi hade också ett matte prov och fick våra omdömmen , och det gick så bra fick bra grejjer förutom på matten men det får jag fixa nu . Men skönt att allting går så bra nu ! imorgon får se om jag hinner ner till stan och möta upp J för att sen sola med . Senare blir det fest :)image15

06.38

ser ni var klockan är, vaknade kl 06.00 helt död . kL 8 ska vi ses i stan vi fick ett besök i tingsrätten men att ha det den här tiden nejtack. ska kanske träffa J också när vi redan är nere på stan :) just nu fixar jag mig hoppas att det inte är så kallt ute då och när min buss går vet jag inte heller s¨måste hinna dit innan 08.55

nu äntligen går allting bra igen som innan .. skolan går bra och så tänker jag fortsätta :) för det känns så bra just nu och snart så var det här skol året borta typ runt två månder kvar bara så skönt ! vet inte än vad som händer i sommar tror det blir Bosnien

nej nu, ska jag fixa mig pusspuss /

jjustsc

image14


JustSc

äntligen fint väder , stort steg i sverige haha !  idag mår jag bra och min svenska uppgift höjjde upp mitt humör :)
eftersom en viss person irriterat mig riktigt mycke idag . burr har lite plugg att göra ska gå igenom allting har snart prov eller så var det läsförhör på torsdag . har fått tillbaka mitt pluggande igen nu kännes det kul igen att plugga och ta bort allt annat. Snart utveckling samtal hoppas det går bra .

aja , fredag blir det iallfall hem till A  och sola :)  haha äntligen så längesen typ senare får jag se hur det blir innan festen på lördag om amela drar med oss :) .puss /image13

RSS 2.0